• DVV Assistance


  VV Assistance staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar bij pech, diefstal of een ongeval in België of in het buitenland
  DVV Assistance: waarom?

  Je vertrekt met vakantie en natuurlijk ga je in de eerste plaats om te ontspannen. Maar soms gebeurt het dat niet alles verloopt zoals je het in gedachten had… Je auto weigert te starten voor je deur thuis, hij blaast zijn laatste adem uit op 500 kilometer van je eindbestemming of je wordt het slachtoffer van diefstal of een ongeval.

  Op zo’n moment is het goed te weten dat je op je bijstandsverzekering kunt rekenen. DVV Assistance staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar bij pech, diefstal of een ongeval in België of in het buitenland (Europa en Middellandse zee), via het gratis telefoonnummer 0800 93 300 in België of +32 2 286 7286 in het buitenland.

  Extra’s bij DVV Assistance

  Bovenop de ‘gewone’ voordelen van een bijstandsverzekering, kun je bij DVV Assistance rekenen op heel wat extra troeven, zoals onder andere:

  In België: vervangwagen: maximum 5 opeenvolgende dagen als je wagen niet binnen 24 uur hersteld kan worden of als je voertuig gestolen werd

  In de landen van geografisch Europa en de landen rond de Middellandse Zee:
   versturen van onderdelen en sleutels
  Geïnteresseerd?

  Vraag een offerte, antwoord binnen één dag

  Autoverzekeringen en extra's

  Eén aanspreekpunt voor je bank en verzekeringen? Bij ons zit je veilig ...

  • © Copywrite