• Onze kantoren zijn gesloten op 31 december vanaf 12u en op 1 januari

  • Nieuws


Houtland zoekt een Commercieel Medewerker (m/v) om ons team te versterken.

Wij zoeken een Commercieel Medewerker (m/v) om ons team te versterken.

Houtland Bank & Verzekeringen is overtuigd dat in verzekeringen, beleggingen en kredieten de klant centraal staat. Klanten kunnen bij ons terecht voor een persoonlijke service en dienstverlening.

Functie

Profiel

Aanbod


Wil u zich kandidaat stellen voor deze functie? Stuur dan een mailtje met uw motivatie en cv naar 
katrien.gelaude@dvv.be

Houtland Nieuws
DVV Verzekeringen doet altijd meer voor u. Dat zit gewoon in ons DNA.

Ook al rare dingen gezien onderweg? Wees gerust! DVV Verzekeringen doet altijd meer voor u. Dat zit gewoon in ons DNA.

Vandaag heb ik als DVV-consulent een mooi aanbod voor u: 2 maanden gratis* op uw nieuwe autoverzekering. Voor uw eerste jaarpremie betaalt u dus maar 10 maanden in plaats van 12! Enige voorwaarde: u hebt de voorbije 5 jaar geen ongeval in fout gehad.  

WEDSTRIJD : Doe mee en win een cursus defensief rijden.

Uw veiligheid, da’s wat telt bij DVV Verzekeringen. Daarom geven we 400 cursussen defensief rijden weg. Iets voor u? Doe mee aan onze wedstrijd en test uw reflexen**!

* 2 maanden gratis + 10 maanden betalen op de eerste jaarpremie van een nieuwe autoverzekering ondertekend tussen 25/09/2017 en 25/11/2017. Dit aanbod is geldig op alle waarborgen in een nieuw contract voor een autoverzekering (Burgerlijke Aansprakelijkheid of Omnium) afgesloten door bestuurders die de voorbije 5 jaar gereden hebben zonder ongeval in fout. Aanbod geldig op voorwaarde van aanvaarding van het risico. Vraag vrijblijvend een offerte bij een DVV-consulent of op www.dvv.be/auto.Raadpleeg de algemene voorwaarden (franchise, gedekte goederen, limieten van de dekking enz.) en de commerciële fiches van de autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid en raadpleeg de algemene voorwaarden (franchise, gedekte goederen, limieten van de dekking enz.) en de commerciële fiches van de Omniumverzekering auto of vraag ze bij een DVV-consulent.De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht, heeft een duurtijd van 1 jaar en is stilzwijgend verlengbaar.

 ** Meer info over de wedstrijd vindt u op www.dvv.be/auto of bij uw DVV-consulent. Opmerkingen, vragen of klachten in verband met dit product?

 Opmerkingen, vragen of klachten in verband met dit product?

Geniet van 10 + 2 maanden gratis op je nieuwe autoverzekering

Geniet van 10 + 2 maanden gratis op je nieuwe autoverzekering
Geniet van 10 + 2 maanden gratis op je nieuwe autoverzekering

Wil je je auto verzekeren, heb je  minstens 5 jaar rijervaring en veroorzaakte je de afgelopen 5 jaar geen enkel ongeval in fout? Bij DVV word je daarvoor beloond! Mis deze kans niet en geniet tussen 15/09 en 15/10/2016 van een interessant aanbod bij DVV.

Krijg 2 maanden gratis autoverzekering

Dit betekent concreet dat je voor je eerste jaarpremie maar 10 maanden betaalt  i.p.v. 12 en dit voor alle waarborgen van het contract indien je deze onderschrijft tussen 15/09 tot 15/10/2016, mits we het risico aanvaarden.

Wil je een premieberekening? Neem dan snel contact op met 1 van onze medewerkers.

Bezoek dan onze DVV-vespakoffiebar op dinsdag 2 augustus aan het kantoor in Koekelare, Concertplein 2
DVV-vespakoffiebar


Zin in een héérlijke koffie klaargemaakt door een echte barista, in een unieke vespakoffiebar? Bezoek dan onze DVV-vespakoffiebar op dinsdag 2 augustus aan het kantoor in Koekelare, Concertplein 2, Ingang via Meunyckenplein. Of op woensdag 17 augustus aan het kantoor in Torhout, Nieuwstraat 26.

Houtland Bank & Verzekeringen zoekt opnieuw talent om zijn team te versterken!

Bezoek dan onze DVV-vespakoffiebar op dinsdag 2 augustus aan het kantoor in Koekelare, Concertplein 2
Houtland Bank & Verzekeringen staat rotsvast achter de duurzame overtuiging dat de klant centraal staat. Klanten kunnen bij ons terecht voor een persoonlijke service voor hun verzekeringen, beleggingen en kredieten.

Om ons commercieel team te versterken zijn we op zoek naar een: Commercieel Medewerker (m/v).

De omschrijving van de functie en het profiel dat we zoeken vind je hier terug. 

Solliciteren kan je via deze link.

De 316 DVV-agenten zoeken de beste chauffeur van België!

Bezoek dan onze DVV-vespakoffiebar op dinsdag 2 augustus aan het kantoor in Koekelare, Concertplein 2

HOE FRIS IS JOUW RIJKENNIS? SPEEL MEE EN MAAK KANS OP EEN BMW I3!

Zou jij nog slagen voor je theoretisch rijexamen ? Dan heb je een streepje voor bij DVV. DVV beloont iedereen die het verkeer veiliger maakt.
Je maakt ook kans op duotickets voor het autosalon of Kinepolis, een digitaal abonnement op Het Laatste Nieuws of een rijvaardigheidscursus.

WORD JIJ DE BESTE CHAUFFEUR VAN ONS LAND?

Geef zo snel mogelijk een juist antwoord op de 10 vragen, vul de
schiftingsvraag in en misschien ben jij één van de finalisten die het tegen
elkaar opnemen op 04/02/16 op het circuit van Promove in Zolder! 
Doe snel de test!

Meedoen doen je hier!

Lancering nieuwe website - 27 mei 2015

Een nieuwe website door EasyBranding
Houtland Bank & Verzekeringen lanceert een nieuwe website

Een nieuwe website wordt gebouwd om een beter en duidelijker beeld te scheppen over wie we zijn en wat we doen. Ook het nieuwe logo in de gekende kleuren blauw en oranje en de aangepaste naam wordt fier voorgesteld. 
Naast verzekeringsproducten (DVV) bieden we ook bankproducten (VDK) aan, zowel voor particulieren als voor ondernemers en verenigingen. Met het nieuwe logo, de aangepaste naam en overzichtelijke website zetten we dat nu beter in de verf.

Eén aanspreekpunt voor je bank en verzekeringen? Bij ons zit je veilig ...